Forum AVM’de Decathlon var!

Güneydoğu’nun dev alış-veriş merkezi Forum AVM, dünya markasını bünyesine taşıdı.

Forum AVM’de Decathlon var!

Diyarbakır’ın ve Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM, dev markaları bir araya getirmeyi sürdürüyor. Dünyanın önde gelen spor giyim mağazalarından Decathlon’u bünyesine alan Diyarbakır Forum AVM’de dün, açılış geç ekleştirildi.

FORUM AVM’DE DÜNYA MARKASI

Açılışa saatler kala oluşan kalabalık göze çarparken, vatandaşlar açılışa özel indirimlerden yaralanarak gönüllerince alışveriş yapmanın keyfini yaşadı. 

Decathlon Akdeniz Bölge Müdürü Baret Çili, Diyarbakır’daki yeni mağazanın 30 kişiyi istihdam edeceğini belirtti.

Genç yaşlı herkesin spor malzemelerini uygun fiyata erişeceği mağazada ayrıca sportif faaliyetlerinde yapılacağına değinen Çili, şöyle konuştu:

SPOR GİYİMİN ÖNCÜ İSMİ

“Diyarbakır şubemiz Türkiye’deki 42. Mağazamız totalde defakto olarak 2 bine yakın çalışanımız var. Diyarbakır mağazamızda da 30 kişilik sporcu bir ekibimiz var. Çeşitli sporları yapan dinamik müşterilerimizi bekliyoruz. Elli’ye yakın farklı branşta spor ürünlerimiz var müşterilerimiz rahatlıkla mağazaya gelip deneyimleyebilir test edebilir. Diyarbakır’da mağaza açmak aslında bizim uzun zamandır beklediğimiz hayal ettiğimiz bir projeydi açılış gününün kalabalığını da görünce ne kadar doğru bir projeye imza attığımızı öğrenmiş olduk. Bölgeye güçlü bir potansiyel yarattığını düşünüyorum çünkü sadece Diyarbakır’dan değil çevre illerden de gelebilecek birçok sporseveri mağazamızda ağırlamayı istiyoruz.  Birçok kişi sosyal medya hesaplarımızdan ne zaman açıyorsunuz diye soruyorlardı 2022’yi bitirmeden 2023’e gireceğimiz şu günlerde mağazayı açıyor olmak bizim için gurur kaynağı.”

Alışveriş yapan vatandaşlar ise fiyat ve kaliteden memnun kaldıklarını ifade ederek, eme geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz