Görüş Bildir

Forum Diyarbakır coşturdu

Diyarbakır’ın yeni yaşam merkezi olan Forum Diyarbakır alışveriş merkezi öğretmenler günü dolayısıyla Diyarbakır'da bulunan Eflatun Eğitim Köyü Okulları Öğretmenlerine ve yönetici kadrosuna. doyumsuz bir gün yaşattı. Akşam yemeği ve BİD-BAX gösteri ile sinema keyfiyle, Öğretmenler gece boyunda eğlendi.

Forum Diyarbakır coşturdu

Recep KAYA/Muhammet YILDIZ

Güneydoğu’nun ve Diyarbakır’ın en büyük Yaşam merkezi olan Forum Diyarbakır alışveriş merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedehiyle, Eflatun Eğitim Köyü Öğretmenlerine sürpriz etkinlik organize etti.

ÖĞRETMENLERİN ÇOŞKUSU

Düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenlerilk olarak Forum Diyarbakır alışveriş merkezinde bulunan MADO’da verilen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Sıçak ve samimi bir ortamda geçen akşam yemeğinden sonra Öğretmenler ve Okul idaresi topluca resim sergisini gezdi. Öğretmenler daha sonra, BİD BAX gösterisiyle çoştu. Renkli görüntülerin yaşandığı gösteri sonrasında öğretmenler, sinemada film izledi.

Öğretmenler ilkez Form Diyarbakır'la böylesi bir kutlama günü yaşadıklarını ifade ederek, MADO ve Forum Diyarbakır Alış-Veriş Merkezinin yetkililerine teşekkür etti.  Çok anlamlı ve duygulu anlar yaşadıklarını belirten öğretmenlerden Gülşah Akkaş şöyle dedi;  Eflatun bizim ailemiz ve bizler bu ailenin birer parçasıyız. Bugün burada olmak ve bizlere özel olan böyle bir günde ağırlanmak gerçek çok güzel” dedi.

ÖĞRETMENLERİN TEŞEKKÜRÜ

Öğretmenlerden Arda Kaygusuz ise ”Bu özel günde Forum Alışveriş merkezinde arkadaşlarımızla beraber olmaktan çok mutluyuz, harika ve güzel bir gün mutluyuz kutlu olsun” derken, Mervan Yıldırım ise duygularını şöyle ifade etti. “ Gerçekten bize ait bir günün olması çok güzel oldukça duygulu ve bizlere has bir gün bunun sevincini arkadaşlarımızla paylaşıyoruz ve teşekkür ediyoruz.”  Mervan Yıldırım ise “ Gerçekten bize ait bir günün olması çok güzel oldukça duygulu ve bizlere has bir gün bunun sevincini arkadaşlarımızla paylaşıyoruz ve teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi