Fuhuş operasyonuna tutuklama üstüne tutuklama

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Emniyeti tarafından masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonuyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Fuhuş operasyonuna tutuklama üstüne tutuklama

Diyarbakır'da masaj salonu adı altında fuhuş yaptıkları belirlenen çeteye yönelik Diyarakır Emniyetine bağlı Asayiş Şube ekipleri tararafından düzenlendi. Operasyonlarda fuhuş değil de "özel terapi" şifresiyle farklı adreslere gittiği tespit edilen şahıslar bir bir tutuklanırken 3 aylık teknik ve fizlki takiple fuhuş yuvası masaj salonu yöneticileriyle beraber çalışanlarında karıştığı 9 şahsın 36 farklı olaya karıştığı belirlendi.

Bir çok özel plaza ve iş yerinin de karıştığı operasyonlarda "özel terapi" şifresiyle masaj salonuna gelenleri özel odalarda ağırladıkları da tespit edilirken "Balans" adı verilen operasyonlarda ruhsatsız silahların yanı sıra bir de mermi çekirdekleri, boş kovanları da ele geçirildi. 

Fuhuşa açık yer temin etmek suçundan gözaltına alınan iş yeri patroları ile toplam 9 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönederildi. İş yeri zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Özel hatlı telefonların yanı sıra, bir çok bilgisayar'da yakalandı. 

Gözaltı işlemlerinin ardından mahkemeye sevkedeilen ve burada tutuklanan şahısların isimleri  ise şu şekilde; Mesut Kavmaz, Necat Özel, Dilan Yalçın, Yusuf Elmacı, Nida Demirkıran, Seyfettin Gündüz, Necmettin Özel, Berivan Mızrak ve Aleyna Kesik. 

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz