GGC başkanlığına İpek seçildi

Olağanüstü kongre sonucunda seçilen yeni yönetimde yapılan görev dağılımı sonucunda Veysi İpek başkanlığa getirildi.

GGC başkanlığına İpek seçildi

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) hafta sonu yapılan olağanüstü kongresinde seçilen yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.

GGC'den yapılan açıklamada, 17 Haziran'da yapılan olağanüstü kongrede seçilen yönetim kurulu üyelerinin toplanarak görev dağılımının yapıldığı bildirildi.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Görev dağılımı sonucunda GGC Yönetim Kurulu Başkanlığına Veysi İpek, Başkan Yardımcılığına İbrahim Yakut, Genel Sekreterliğe Aytaç Akhan, Muhasip Üyeliğe Fahrettin Kanat, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Muhittin Talay, Üyelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdulkadir Konuksever ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine de Mücahit Ceylan'ın getirildiği belirtildi.

DEMOKRATİK BİR SÜREÇ

Başkanlığa seçilen İpek yaptığı açıklamada, olağanüstü kongreye gösterilen ilgiden dolayı üyelere teşekkür ederek, şunları kaydetti: ''Kongrede taahhüt ettiğimiz gibi önceliğimiz birlik beraberliğimizle aidiyet duygusuyla sorunlarımızı çözmeye çalışmaktır. Her üyenin fikirleri bizim için önemlidir. Bu süreçte, demokrasinin işlemesinde gösterdiğiniz büyük desteği sürdürmenizi ve yönetim kuruluna fikirlerinizle yol göstermenizi temenni ediyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler