Gülen Hoca'nın kitaplarına rağbet

Diyarbakırlılar Fuarda Fethullah Gülen'in Kitaplarına Yoğun İlgi Gösterdi

Gülen Hoca'nın kitaplarına rağbet

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım ile Türkiye Yayıncılar Birliği'nin işbirliğiyle düzenlenen Diyarbakır 3. Kitap Fuarı'nda Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kitapları da ilgi görüyor.

Kaynak Yayın Grubu, fuarda, Gülen'in Türkçe kitaplarının yanı sıra Kürtçe'ye çevrilmiş kitaplarını da okuyucularla buluşturuyor. 3. gününe giren fuarı şu ana kadar binlerce Diyarbakırlı ziyaret etti. Fuara, bölgedeki diğer illerden de çok sayıda misafir geliyor. Kaynak Kültür Yayın Grubu Fuarlar Yönetici Halil Aydın, okuyucuların eserlere ciddi teveccüh gösterdiğini söyledi.

GÜLEN'İN KİTAPLARINA İLGİ YÜKSEK

14 yayınevi altında her yaşa hitap eden bin 700'e yakın eserin Kaynak Kültür Yayın'da bulunduğu bilgisini veren Aydın, "Bu kitaplarımız sergileniyor. Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kitapları da sergileniyor. 3 günlük fuar boyunca kitaplarımızı sergiledik. En çok Hocaefendi'nin kitapları teveccüh görüyor. Okuyucuların çok memnun olduğunu gördük." dedi. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 'Yaşatma İdeali' isimli kitabının çok yoğun bir ilgiye mazhar olduğunu dile getiren Aydın, 'Yaşatma İdeali'nden sonra en çok 'Sonsuz Nur' kitabının satıldığını belirtti. Fethullah Gülen Hocaefendi'ye ait kitapların yer aldığı reyonları gezenler, kitapları stantlarda gördükleri için memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler