Güzeller esrarla yakalandı

Esrarla yakalanan güzellik uzmanı kızlar "Ciddi bir suç olduğunu bilmiyorduk"

Güzeller esrarla yakalandı

Diyarbakır'dan İstanbul'a otobüsle giden ve güzellik uzmanı olduklarını söyleyen R.O. (19) ve S.H.’nin (21) Adana'da yol kontrolleri esnasında el çantalarında 1 kilo 56 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinde, "Uyuşturucu taşımanın bu kadar ciddi bir suç olduğunu bilmiyorduk" dedikleri öğrenildi.

DİYARBAKIR'DAN İSTANBUL'A

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımına ve satışına yönelik çalışmaları kapsamında, Diyarbakır’dan İstanbul’a seyir halinde olan şehirler arası yolcu otobüsünü şüphe üzerine kent merkezinde durdurdu.

GÜZELLİK UZMANI İKİ KIZ

Ekiplerin otobüste narkotik köpekle yaptığı aramada, yolculardan R.O. ve S.H.’nin el çantasından 2 paket halinde toplamda 1 kilo 56 gram esrar çıktı. Güzellik uzmanı olduklarını söyleyen şüpheliler, gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul eden ve "Uyuşturucu taşımanın bu kadar ciddi bir suç olduğunu bilmiyorduk" dedikleri öğrenilen R.O. ve S.H. adliyeye sevk edildi. Daha önce suç kayıtları olmayan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz