Hafıza Odası Bugün açılıyor

Sanatçı Ahmet Güneştekin'in "Hafıza Odası" sergisi bugün Diyarbakır’da açılacak. Sergiye DTOB ev sahipliği yapaak.

Hafıza Odası Bugün açılıyor

Batmanlı Sanatçı Ahmet Güneştekin'in "Hafıza Odası" sergisi bugün Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde, "keçi Burcunda açılacak. Serginin açılışınabir çok siyasi simanın katılması bekleniyor.

Merkez Sur ilçesindeki Keçi Burcunda Pilevneli Galerinin sunumu ile açılacak. Serginin hazırlıkları büyük oranda tamamlandı. Dünyanın birçok yerinde çok önemli sanat merkezleri ve sergi alanlarında sergilenen eserler büyük bir titizlikle Diyarbakır’a taşındı.

HAFIZA ODASI DİYARBAKIRDA

Sergi öncesi sosyal medya hesaplarından bir video paylaşan Güneştekin'in “Bana da düşen sizlere teşekkür etmek… Tam 16 yıldır beni @Contemporaryist da yalnız bırakmadınız. Her yıl çoğaldık ve büyük bir aile olduk. Sanat yolculuğumda yanımda olan, takip eden, destekleyen ve inanan herkese sonsuz teşekkürler. Şimdi sırada #Diyarbakır #HafızaOdası” dedi.

SERGİ İKİ AY AÇIK KALACAK

Bugün saat 17.00'de açılış sonrasından itibaren iki ay boyunca açık kalacak olan serginin açılışına, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılacağı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz