Hamo Ağa'nın acılı günü!

Bismil'de "Hamo Ağa" olarak bilinen Mehmet Arslan'ın torunu 19 yaşındaki Muhammed Arslan trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada iki kişi de yaralandı.

Hamo Ağa'nın acılı günü!

Diyarbakır-Silvan karayolunda Muhammed Arslan yönetimindeki otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada Arslan yaşamını yitirirken, yanında bulunan iki kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza önceki gün meydana geldi. Bismil'de Hamo Ağa olarak bilinen Muhmet Arslan'ın oğlu ve Diyarbakır Olay Gazetesinin de sahibi olan Tahsin Arslan'ın oğlu Muhammed Arslan (19) yönetimindeki otomobil, Diyarbakır-Silvan karayolunun 25. kilometresinde, aynı istikamette giden TIR'a arkadan çarptı.

KURTARILAMADI

Kazada Arslan ve yanında bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisinde doktorların tüm müdahalesine rağmen Arslan kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Diğer iki yaralının durumunun ciddi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı. Arslan ailesini yasa boğan ölüm haberini alanlar hastane morguna akın ederken, cenaze köyde toprağa verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz