Havaalanı turizmi

Diyarbakır havaalanının tadilat nedeniyle 3 ay uçuşlara kapanacak olması nedeniyle vatandaşlar en yakın bölge havaalanlarını tercih edecek.Sun Expres Diyarbakır Bölge Temsilciliği, Batman’dan uçacak yolcular için 15 TL karşılığında günlük otobüs seferleri yapacak.

Havaalanı turizmi

Diyarbakır Havaalanı tadilat nedeniyle 1 Haziran’dan itibaren 3 ay süreyle sınırlı uçuşlar yapılmak üzere kapılarını kapatacak. Uçuşların yapılacağı Elazığ,Batman,Mardin ve Şanlıurfa gibi illerdeki havaalanları için uçak firmaları otobüs seferleri düzenlemeyi kararlaştırdı.

En büyük ilgiyi Batman havaalanı görecek gibi. Sun Expres Diyarbakır Bölge Temsilciliği,Diyarbakır-Batman arasında günlük otobüs seferleri düzenleyeceğini açıkladı. Firmanın kaldıracağı otobüsler İstasyon meydanında kalkış yaparak Batman havaalanına yolcu taşıyacak. Otobüsler, uçuş saatinden 3 saat önce kalkış yapacak.

OTOBÜS ÜCRETİ 15 TL

Firma yetkilisi Ferdi Kuday, Diyarbakır’dan Batman’a 15 TL karşılığında yolcu taşıyacaklarını açıkladı. Kuday,”Diyarbakır havaalanında 1 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında sınırlı sayıda uçuş yapılacak.

Diyarbakır yolcularının mağdur olamaması için Batmana otobüs seferleri ayarladık. İstasyon meydanından hareket edecek otobüslerle 15 TL karşılığında yolcularımızı taşıyacağız.Batman’dan ise her uçak iniş saatinden yarım saat sonra yolcularımızı Diyarbakır’a getireceğiz .” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz