Havalar ısındı cinayet arttı!

Sinirleri hayli geren kavurucu sıcaklar, toplumda şiddeti körükler hale geldi.

Havalar ısındı cinayet arttı!

Özellikle Ramazan-ı şerif'in idrakiyle en küçük tartışmalar bile geri dönülemez olayların yaşanmasına neden oldu. Dün iki ayrı aile kavgasında bir kişi ölürken, 10 kişi de yaralandı.

İKİ AİLE ÇATIŞTI

Kızıltepe Kaymakamlığı önünde Tuzluca köyünde oturan ve akraba oldukları bildirilen iki gurup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan Mahmut Yiğit (45), Aziz Yiğit (35), Davut Yiğit(60) ve köy muhtarı Mahsum Yiğit Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili 3 kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

AKRABA AİLELER

Buarada, Şanlıurfa Topdağı Mahallesi'nde akraba oldukları öğrenilen iki ailenin fertleri henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Kavgaya dönüşen ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan kavgada silah ve soplarla yaralanan 7 kişi, çevredeki vatandaşlarca kentteki hastanelere kaldırıldı.

BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Yaralılardan Salih Gelgi (33), Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kavganın ardından polis ekipleri, olay yerinde ve hastanelerde yoğun güvenlik önlemi aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler