Görüş Bildir

Hayvan otlatma kavgası; 2 ölü!

Kayapınar ilçesinde hayvan otlatma meselesinden çıkan silahlı kavgada yaralanan genç ile kalp krizi geçiren annesi öldü.

Hayvan otlatma kavgası; 2 ölü!

Diyarbakır’da hayvan otlatma tartışması nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Nevab Salamboğa (27) öldürüldü. Oğlu gözü önünde vurulan anne Necla Salamboğa (50) da kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti. Olayın ardından kavgaya karışan 11 kişi gözaltına alındı, 11 tüfek ve 4 tabanca ele geçirildi.

HAYVAN OTLATMA KAVGASI

Olay, önceki gün akşam Kayapınar ilçesi kırsal Sağkulak Mahallesi'nde meydana geldi. M.G. ve A.G. arasında hayvan otlatma nedeniyle çıkan tartışmaya her iki ailenin fertleri de dahil oldu. Büyüyen tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, Nevab Salamboğa vurularak ağır yaralandı. Oğlunun vurulduğu gören anne Necla Salamboğa da kalp krizi geçirdi.

OĞLU VURULDU, ANNE KRİZ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma komando timleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Anne ve oğlu ambulanslarla hastaneye götürüldü. Ancak Nevab Salamboğa ile annesi Necla Salamboğa yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

ŞÜPHELİ 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından mahallenin giriş -çıkışında güvenlik önlemleri alan jandarma, kavgaya karışanlardan 2'sini saklandıkları kümeste, 9'unu da farklı adreslerde yakaladı. 11 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerinde yapılan aramada 11 tüfek, biri kurusıkı, 4 tabanca ile çok sayıda mermi, fişek ve kasatura ele geçirildi.

Öte yandan kavgaya karışanlara ayrıca sosyal mesafe kurallını ihlal ettikleri için idari para cezası verildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi