Hedef Barcelona olmak

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Yükseliş Sezonu” adını verdikleri yeni sezon kapsamındaki faaliyetleri açıklarken, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Başkan Elaldı,” Amedspor sesini sesi dünyaya duyuracağız. Dünyanın yeni Barcelona'sı geliyor. Bu ligden çıktıktan sonra sportif alanlarımızı daha da geliştireceğiz.” dedi.

Hedef Barcelona olmak

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Yükseliş Sezonu” adını verdikleri yeni sezon kapsamındaki faaliyetleri açıkladı. Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Elaldı ve Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yeni sezon çalışmaların ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Amedspor’un çok büyük taraftar kitlesine sahip olduğunu ifade eden Başkan Aziz Elaldı, " Biz bu takımı aldığımız zaman Türkiye’de Amedspor'un önemini herkes biliyordu, biz de biliyoruz. Dünya ve Türkiye noktasında Amedspor'un büyüklüğünü her yerde hissediyoruz. Üç büyüklerden sonra taraftar kitlesi ve camiası olarak en büyük Amedspor'dur. Amedspor bir değer, duruş ve yaşam biçimidir. Bu takımın futbol ve sportif başarısı için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. 10 gün içinde yeni bir takım kurduk ve kamp sürecine başladık, 20 topçu aldık. Türkiye Süper liglerinin en iyi topçularını topladık. Karakterli bir takım kurduk. Başarı hikâyesini Amedspor'da yaşayacağız. Biz kesinlikle gerginliğe, çatışma durumundan fayda çıkaracak bir yönetim değiliz. Sporun barış ve kardeşlik ruhundan yola çıkacak hareket edeceğiz." dedi.

“YENİ BİR BARCELONA GELİYOR”

Amedspor’un sesini dünyaya duyuracaklarını söyleyen Elaldı, şöyle devam etti: "Bütün sorunlara çözüm odaklı bakıyoruz. Sorunlara kurumsal olarak yaklaşıyoruz. Federasyon ve bürokrasi anlamında çok iyi temaslarda bulunduk. Amedspor sesini sesi dünyaya duyuracağız. Dünyanın yeni Barcelona'sı geliyor. Bu ligden çıktıktan sonra sportif alanlarımızı daha da geliştireceğiz.”

“ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM KURDUK”

Çok zorlu bir transfer döneminde geçtiklerini belirten Teknik Direktör Serdar Bozkurt ise, "Biz Amedspor camiasının çok büyük olduğunu biliyoruz. Çok zorlu bir transfer dönemi geçirdik, çok zorlandık. Bu ligin önemli oyuncularını aldık. Karma ve iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Uyum sorunu yaşanacaktır ama kısa sürede sahada aşacağımıza inanıyorum. Önce şehrin ve yönetimin şampiyonluğu hak etmesi gerekmektedir. Üzerimizdeki yükün farkındayız ama nasıl baş edeceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hep beraber olmamız gerekiyor. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ligin en büyük camiası tartışmasız Amedspor'dur" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz