Hediye Traktörünü Eker'den Aldı

Tarım Hayvancılık Fuarı'nda Diyarbakırlı çiftçiye New Holland T480 model traktör hediye edildi.

Hediye Traktörünü Eker'den Aldı

Diyarbakır'da düzenlenen Tarım – Hayvancılık 2012 Fuarı'nda, yapılan çekilişte bir çiftçiye New Holland T480 model traktör hediye edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in çekilişini yaptığı kampanya sonucunda kazanan Diyarbakırlı çiftçi Emin Yılmaz oldu. Yılmaz'a traktörü Mehmet Mehdi Eker tarafından verildi.

 

BAKAN HEDİYESİNİ VERDİ

New Holland Diyarbakır Bayisi Me-Bal Otomotiv tarafından, New Holland biçerdöver satın alanlar arasında düzenlenen çekilişte, kazanan bir kişiye New Holland T480 model traktör hediye edildi.

Güç, ekonomi ve modern görünümün temsilcisi New Holland, Diyarbakır Tarım, Hayvancılık 2012 Fuarı'nda yeni modellerini tanıttı. Yeni tanıtılan ürünler arasında yer alan New Holland TD110D; 110 HP gücündeki 4 silindirli motoru, daha az yakıt tüketimi sağlayan donanımı ve ergonomik kabin tasarımı sunuyor. TCF Serisi, dar alanda maksimum hareket imkânı sunuyor. Sınıfının en sessiz kabinine sahip yeni T8 Serisi ise Tier 4 motoru ile çevreci ve düşük yakıt tüketimli bir performans sunuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz