Her şey temiz Diyarbakır için

Diyarbakır Sur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ev ve iş yerlerinden çıkan atıkların toplanması, çevre temizliği ve diğer sorumluluk alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Her şey temiz Diyarbakır için

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte hareketlenen Sur ilçesinin tarihi cadde ve sokaklarında, Sur Belediyesi ekipleri temizlik çalışmalarına 7/24 aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ın talimatıyla çalışmalarını üç kat artıran ekipler, 120 mahalle 145 mezrada çalışmaların sürdürdü.


Kaymakam Solak, içerisinde birçok tarihi yapıyı barındıran ve turizmin gözdesi olan Sur ilçesinde dar ve ulaşılması zor sokakların temizliğini titizlikle gerçekleştirildiğini belirterek,

“Yerli ve yabancı turistlerimizin uğrak alanları olan tarihi ve kültürel yapılarımızın hem korunması hem de temizliği konusunda ekiplerimiz çok hassas davranmaktadır. Temizlik ekiplerimiz rutin günlük temizlik programlarına ilave olarak merkez ilçe ve mezralarımız için her hafta belirlenen bir program çerçevesinde caddelerimizin genel temizliği, çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenmesi ve sokakların detaylı bir temizlik sürecine tabi tutmuş bulunmaktadır”

dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz