Hırsızlık ne rahat işmiş!

Kendi aracıymış gibi rahat davranarak park halindeki araca binen şahıs daha, sonra 2 kişiyi daha bindirdiği otomobili alıp kayıplara karıştı. İlginç ve kafa karıştıran olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık ne rahat işmiş!

Diyarbakır’da bu sabah yaşanan araba hırsızlığı kafaları karıştırdı. Yenişehir’de sürücüsünün park ettiği 1992 model Renault Toros markalı otomobile sanki kendi aracıymış gibi rahat davranarak binen şahıs,olay yerinden uzaklaştıktan sonra araca 2 kişiyi daha alarak kayıplara karıştı.

Saat 06.40’da meydana gelen olay çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı polise bildiren 21 AP 547 plakalı aracın sahibi Çetin İnci,bu ilginç hırsızlıktan dolayı büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

‘BAŞKA AMAÇLA ÇALINMIŞ OLABİLİR’

 İnci,”Caddenin öbür tarafında işim vardı.Onu halletmeye gittim. Döndüğümde aracım yoktu. Neye uğradığımı şaşırdım. Çevredeki iş yerlerine sordum. Güvenlik kamerasını beraber inceledik. Bir kişi sanki kendi arabasına biniyormuş gibi rahat gelip arabaya biniyor,biraz uzaklaştıktan sonra 2 kişiyi daha yolda alarak kayboluyor. Olayı polise bildirdim. Çok üzgünüm. Benim bu aracım başka amaçlar için de kullanılmak istenebilir. Polisten bu görüntülere de dayanarak hırsızları ve arabamı bulmalarını istiyorum.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz