İlçelere çıkarma

Diyarbakır Valisi Su, ilçelerde devam eden proje ve yatırımları incelemek üzere, kurmaylarıyla başlattığı ilçe turu devam ediyor. Su haftasonumu, Çüngüş. Çermik ve Ergani’ye çıkarma yaptı.

İlçelere çıkarma

DİYARBAKIR(SÖZ)-Göreve başladığı gün itibariyle toplumsal istişare önem veren Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su haftasonumu üç ilçeye kurmaylarıyla adeta çıkarma yaptı. Çüngüş, Çermik ve Ergani ilçelerine giden, önce vatandaşlarla kahvehanelerde bol bol sohbet edip, sorunlarını dinleyen, talepleri not eden Vali Su, devam eden proje ve yatırımları da yerinde inceledi.

İLK DURAK ÇÜNGÜŞ  OLDU

Vali Su, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Vali Yardımcıları ile diğer daire müdürleriyle birlikte gerçekleştirdiği ile çıkarmasında, lk ziyaret Çüngüş ilçesine gerçekleştirildi. İlçeye giden Su ve beraberindekilere, İlçe Kaymakamı Tuncay Kaldırım ve Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe eşlik etti.

ESNAF VE VATANDAŞ SOHBETİ

İlçede yürütülen yatırımlar hakkında bilgi alan Su, programına esnaf ziyareti ile devam etti. Esnafla bir süre sohbet eden Su, ilçede yapımı devam eden çok amaçlı spor kompleksi ve düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Sıcak ve samimi gerçekleşen Çüngüş ziyaretinin ardından Vali Su ve beraberindekiler bu kez Çermik ilçesine geçti.

ÇERMİK’TE HİZMET BİNASI

Çermik Kaymakamı Ramazan Polat ve Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu tarafından karşılanan Su ve beraberindekiler, yapımı devam eden yeni belediye binasını gezdi. Su, ardından sokak iyileştirme projesi kapsamında çalışması yapılan caddede bulunan dükkanları gezerek esnafla sohbet etti.

MİLLET BAHÇESİ BİTİYOR

Çermik Millet Bahçesi yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Su, Çermik Yeni Sanayi Sitesi'ndeki fabrikalara ziyarette bulundu. İlgililerden devam eden projelerin belirlenen tarihten önce bitirilmesi yönünde istekte bulunan Vali Su, her sorunun yerinde çözülmesi gerektiğini belirterek, Kaymakam ve İlçe Belediye Başkanın yürütülen projelerin takibinde hassas olmalarını istedi.

ERGANİ İLÇESİNDEKİ TEMASLARI

Çüngüş ve Çermik ilçesine yaptığı ziyaretlerin andından programına Ergani ilçesinde devam ettiren İl Valisi Ali İhsan Su'yu Kaymakam ve Ergani Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan karşıladı. Su, Karaaslan'dan ilçe ile ilgili brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra bir kıraathanede vatandaşlarla çay içip sohbet eden Su, daha sonra Aziziye Mahallesinde esnafı ziyaret etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler