İlk günkü heyecanla halkımızın hizmetkârıyız

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eski Bağlar bölgesinde yer alan ve ilçenin en büyük yerleşim yerleri arasında bulunan Mevlana Halit Mahallesi'nde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

İlk günkü heyecanla halkımızın hizmetkârıyız

Mevlana Halit Mahallesinde önce esnaf, ardında ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların taleplerini dinleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ,

"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk günkü heyecanla milletimize hizmetkar olmaya devam ediyoruz "

ifadelerini kullandı.

Beyoğlu, yatağa bağlı olarak yaşayan bir vatandaşla sohbet ederek kendisine olan desteğini dile getirdi.

Esnafların belediyenin sorumluluk alanına giren taleplerini not alan Başkan Beyoğlu, ilgili birimlere telefonla talimat vererek vakit kaybedilmeden çözüm üretilmesini istedi.

Mahallede sırasıyla 4 aileyi ziyaret eden Başkan Beyoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara her zaman destek olduklarını aktardı.

İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM EDİYORUZ

Rahatsızlığı bulunan hasta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyoğlu, “Göreve geldiğimiz günden beri hep milletimize hizmetkâr olduk.

Vatandaşlarımızla aramızda güzel bir bağ oluştu. İhtiyaç sahiplerinin, kimsesizlerin, yetim ve öksüzlerin duasına mazhar olduk. Bundan sonra da aynı heyecanla ve istekle milletimizin emrinde onlara hizmetkâr olmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerine yer verdi.

Ev ziyaretleri sırasında vatandaşlar ile Başkan Beyoğlu arasında samimi diyaloglar yaşandı

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz