İplik halkı dert sundu

İplik Mahallesi sakinleri ile Belediye Başkanı Kurbanoğlu halk toplantısında biraraya geldi. Belediye hizmetlerini anlattı, halk ise sıkıntılarını sundu.

İplik halkı dert sundu

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından İplik Mahallesi'nde halk toplantısı düzenlendi.

Yenişehir Belediyesi tarafından İplik Mahallesi Eğitim Destek Evi bahçesinde yapılan halk toplantısına Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, İplik Mahallesi Komisyonu, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda halk katıldı.

HALK TOPLANTISI

Halk toplantısında Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu son üç yılda yürütülen çalışmaları slaytlar eşliğinde katılımcılara sundu. Toplantıda bir konuşma yapan Kurbanoğlu, halka hesap vermenin önemine değinerek, "Halk toplantılarında

çalışmalarımızı halkımızla paylaşıyoruz. Bu toplantılarda yaptığımız ve yapamadığımız çalışmaları halkımızla paylaşıyoruz. Halkımıza hesap veriyoruz. Halkımız bize bu görevi verdi. Görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bizi bu göreve getiren halkımıza hesap veriyoruz" dedi.

İPLİK MAHALLESİ

Halk toplantılarında belediyenin çalışmalarını halkın onayına sunduklarını kaydeden Kurbanoğlu, İplik Mahallesi Eğitim Destek Evi'nde kurslara katılan öğrencilerin Kürtçe masal kitabı Kezxatun'u çıkardıklarını, çocukların eğitimini önemsediklerini söyledi. Kurbanoğlu, İplik Mahallesi'nde önemli çalışmaları tamamladıklarının altını çizerek, "İplik Mahallesi'nde alt yapıya dönük çalışmaları tamamladık. Kaldırım ve yol konusunda önemli bir eksiklik kalmadı. Önümüzdeki dönemde İplik Mahallesi'nde büyük bir

park çalışması yapacağız. Projesini tamamladık" diye konuştu. Vatandaşların taleplerinin alınmasından sonra İplik Mahallesi halk toplantısı gösterilen sinevizyonun ardından son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz