İşte milletin hizmetkarlığı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi'nde ziyaret ettiği bir sitenin bahçesinde kadın vatandaşlarla alışılmışın dışında görüntülere sahne olan mini bir toplantı gerçekleştirerek belediyenin hizmetleriyle ilgili değerlendirmelerini dinleyerek, iletilen sorunlarla ilgili talepleri not aldı.

İşte milletin hizmetkarlığı

Bağcılar Mahallesi önceden planlamadan bir siteyi ziyaret eden AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, burada dinlenen kadın ve çocuklarla bir araya geldi.

"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirip sizlerle muhabbet etmeye geldik " diyen Beyoğlu, çimlerin üzerinde bağdaş kurarak vatandaşlarla mini bir hizmet anketi yaptı. Belediye tarafından yapılan yerine getirilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını soran Beyoğlu, kadın vatandaşların çeşitli sorunlara ilişkin taleplerini not alarak belediyenin ilgili birimlerine telefonla anlık talimatlar verdi.

ÇOÇUKLARLA SELFİ ÇEKTİ

Beyoğlu, kendisine ilgi gösteren çocuklarla selfie çekti. Çocuklara oyuncak hediye eden Beyoğlu, yaşlı ve hasta vatandaşların da dualarını alarak siteden ayrıldı.

Göstermiş oldukları teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür eden Beyoğlu,"Kadirşinas halkımızın yüreğine dokunduğunuz zaman işte sizi böyle bağrına basıyor." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz