Görüş Bildir

Kaçırılan oğluna üzülüyor

Batman'da geçen yıl 20 yaşındaki oğlu, PKK mensuplarınca kaçırılan Gülcan Kaya, Anneler Günü'ne evlat hasretiyle girmenin hüznünü yaşıyor

Kaçırılan oğluna üzülüyor

Batman'da geçen yıl 20 yaşındaki oğlu, PKK mensupları tarafından kaçırılan Gülcan Kaya, Anneler Günü'nü evlat hasretiyle geçirecek olmaktan üzüntü duyuyor.

Batman'da yaşayan 9 çocuk annesi Kaya, PKK mensuplarının kaçırdığı oğlu için her gün gözyaşı döküyor. Oğlunun hayatından endişe duyan ve örgüte tepki gösteren Kaya, "Anneler Günü"ne evladının özlemiyle girmenin hüznünü yaşıyor.

Kaya, oğlundan, namaz kıldığı camiden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamadıklarını söyledi.

Antalya'da turizm sektöründe çalışan oğlunun, kazancıyla aile bütçesine katkı sağladığını belirten Kaya, ortadan kaybolan oğlunun, yaptıkları araştırmalar sonucunda PKK mensuplarınca kaçırıldığını öğrendiklerini ifade etti.

KAÇIRILAN OĞLUNA GÖZYAŞI DÖKÜYOR

"Oğlunun ölü ya da diri kendisine verilmesinin en güzel Anneler Günü hediyesi olacağını" dile getiren Kaya, "Oğlumun ölüsüne bile razıyım. Yeter ki oğlumu göreyim. Dışarıda gençleri gördüğüm zaman içim gidiyor, oğlumu onlarda görüyorum. Yüreğim yanıyor, sabahlara kadar pencere kenarından ayrılamıyorum. Deli oldum artık. PKK'dan oğlumu istiyorum. Oğlumu göndersinler." dedi.

Gece gündüz ağladığını anlatan Kaya, şöyle devam etti:

"Ağlamaktan kör oldum artık. Gece gündüz gözüm kulağım kapıda bekliyorum. Oğlumun yüzü, evimin her köşesinde gözümün önünden gitmiyor. Yüreğim yanıyor, artık dayanamıyorum. Çocuklara bomba bağlayıp patlatıyorlar. Oğlumu öldürmeyin. Bize bakan kimsemiz yok, oydu, onu da götürdüler. Araştırdık, Kobani'de olduğunu söylediler. Oğlumun geri getirilmesini istiyorum."

Kaya, "Kürtlük buysa ben Kürt değil Türk'üm. Oğlumu istiyorum, oğlumu gönderin bana. Bana bu acıyı yaşatanlara Allah da aynı acıyı yaşatsın. Oğlumu arıyorum diye gelip bana tepki gösteriyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi