Kadınlarla buluşma!

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, ilçedeki mahalleleri tek tek gezerek kadınların evlerine misafir oluyor, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm üretiyor.

Kadınlarla buluşma!

Yaptığı sosyal faaliyetler ve kadınlara yönelik çalışmalarla dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Yunus Emre, Şeyh Şamil ve Fatih mahallelerinde bir günde on aileyi ziyaret etti.

Bazı davetlerin kadınlardan geldiğini, bazı aileleri de “çat kapı” misali ziyaret ettiğini belirten Dürdane Beyoğlu, kadınların yüksek bir teveccüh göstermesinin ne kadar doğru yolda olduklarını gösterdiğinin altını çizdi.

“EV KADINKARI AİLENİN İSİMSİZ KAHRAMANLARIDIR”

Ev kadınlarını,”ailenin yükünü omuzlayan kahramanlar” olarak değerlendiren Beyoğlu, bu yüzden ziyaretlerde buna önem verdiğini kaydetti. Beyoğlu,”Kadın ailedir, annedir, şefkattır. Kadın güçlü ve huzurlu olursa aile mutlu olur. Ev kadını kardeşlerimizle, annelerimizle aramızda samimi ve güçlü bir bağ var. Amacımız tamamen onları dinlemek, varsa bizden emirleri çözüm üretmeye çalışmaktır. Keşke zaman olsa günün her saatinde cefakar ve vefakar kadınlarımızla bir araya gelebilsek. Bu çalışmalarımızı büyük bir hızla devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz