Kan bankası gibi doktor!

Diyarbakır’ın sevilen güler yüzlü aile hekimi Dr. Mustafa Demiroğlu, bugüne kadar Kızılay’a 50 kez kan verip 150 kişiye hayat verdi.

Kan bankası gibi doktor!

Diyarbakır’ın sevilen güler yüzlü aile hekimi Dr. Mustafa Demiroğlu, bugüne kadar Kızılay’a 50 kez kan verip 150 kişiye hayat verdi. Verdiği kan nedeniyle Bakır, Gümüş ve Altın madalya kazandı. Demiroğlu, Kızılay’dan önümüzdeki günlerde altın plaket alacak. Korona ile Türkiye mücadelesini sürdürürken, cephenin  başında yer alan doktorlar her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Kızılay’daki kan stoklarının azalması nedeniyle Diyarbakırlılar seferber olurken, Bağlar ilçesinde Batıkent Aile Sağlık Merkezinde görev yapan Aile Hekimi Doktor Mustafa Demiroğlu adeta bir rekora imza attı.

GÜLERYÜZLÜ DOKTOR

Hayatı boyunca 50 kez kan verip, 150 cana can katan Demiroğlu’na altın plaket verilecek. Korona virüs tedavisinde kullanılmak üzere kan ve plazma bağışında bulunan Dr. Demiroğlu, herkesi kan vermeye davet etti. Ramazan ayı nedeniyle son kanını iftar sonrası Kızılay’a veren Demiroğlu, sağlıklı her bireyin kan verebileceğine dikkat çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz