Kapalı yolda kaza

Sürücüsünün kapalı yolu fark etmediği araç metrelerce takla attı, bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Emniyet kemeri takmayan kadın camdan fırlayarak, onlarca metre uzaklığa düştüğü belirlendi.

Kapalı yolda kaza

Diyarbakır’da dört ilin bağlantı yolunu sağlayan TRT köprüsü kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kadın yaşamını yitirdi, üç kişi de yaralandı.

TRT KÖPRÜSÜ KAVŞAĞI

Kaza, önceki gece geç saatlerde Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Batman kesişimin de bulunan TRT köprüsü kavşağında meydana geldi. 27 AGM 678 plakalı Peugeot 3008 markalı araç sürücüsü, Şanlıurfa’dan Batman’a giderken sürücüsünün kapalı yolu fark etmediği araç metrelerce takla atarak durabildi.

BİR KADIN ÖLDÜ, 3 YARALI

Kazayı gören sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, kadın emniyet kemerini takmadığını ve takla sonucu metrelerce fırladıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, 3’ü kişi de ağır yaralandı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye sevk edildi. Olay yerine gelen savcının incelemeleri sonucu hayatını kaybeden kadın, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yol yapılan kontroller sonrası trafiğe açıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz