Kayapınar Belediyesi esnaf turunda

Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim amirleri Gaziler Fırat Bulvarı üzerindeki esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Mahmut Dağ, ayrım yapmadan herkese hizmet sunmak çabası içinde olduklarını belirti.

Kayapınar Belediyesi esnaf turunda

Başkan Vekili Mahmut Dağ, Başkan Yardımcısı Servet Yılmaz, meclis üyeleri, fen işleri, park-bahçe, halkla ilişkiler, temizlik ve zabıta müdürleriyle birlikte Gaziler Fırat Bulvarı üzerindeki esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Esnaf gezisi sırasında belediyenin 2012 yılında belediyenin yapacağı projeler hakkında esnafa bilgi verilirken, esnafın sorunları dinlendi. Gezi sırasında çay ocağında esnafla sohbet eden Başkan Vekili Mahmut Dağ,” Belediye olarak bu yıl yapacağımız büyük projeler bu kentte yaşayan tüm vatandaşlara yaşamlarına büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Siyası geleneğimiz gereği bu günü kadar ayrım yapmadan herkese hizmet sunmak çabası içinde olduk. Ve bu çabamız bundan sonrada aynı şekilde devam edecektir. Belediyemizin eksiklikleri de olabilir. Ancak bu eksiklikleri giderme çabamız devam edecektir “ şeklinde konuştu.

CAMİ YAPTIRMA DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR

Esnaf gezisi sırasında yapımı devam eden Hz. Hamza Camii yaptırma derneğinin yönetimi Mahmut Dağ’ ı cami inşaatına davet ettiler. Cami yaptırma derneği yönetimi camiinin yapımı boyunca Kayapınar Belediye’nin sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Mahmut Dağ, “ Belediye olarak halktan gelen isteklerin yerine getirme çabasında olduk. Bu anlamda böyle bir katkıyı vermek önceliğimizdir “ dedi.

Mahmut Dağ, ayrıca camii bahçesinin düzenlemesi konusunda yardım talebini kabul ederek gereken katkıyı sunacaklarını belirti.

Kaynak: Diyarbakır Söz