Kayapınar Delidere'de

AK Parti'nin start verdiği Diyarbakır'daki ilçe kongreleri hız kısmeden devam ederken, dün de Kayapınar 5. Olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Uğur Delidere ilçe başkanı seçildi.

Kayapınar Delidere'de

AK Parti Diyarbakır'daki ilçe teşkilatlarına ilişkin kongre serisine devam ediyor. Merkez Kayapınar 5. Olağan kongresinde bir süre önce Genel Merkez tarafından atanan Uğur Delidere güven tazeledi.

KAYAPINAR KONGRESİ

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen ve renkli görüntülerin sağlandığı Kayapınar AK Parti 5. Olağan İlçe Kongresi, divan oluşumuyla start aldı. Kongreye, AK Parti Milletvekili Ebübekir Bal, eski Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun yansıra, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, delegeler ve kalabalık partililer katıldı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Sosyal mesafe ve hijyenik kurallara uyularak gerçekleştirilen kongrede, Milletvekilleri ve İl Budak birer konuşma yaptı. Kısa süre önce Parti Genel Merkezi tarafından teşkilat yapılanması için görevlendirilen İlçe Başkanı Uğur Delidere tek aday olarak hazırladığı yönetim kurulu listesiyle kongrede seçime girdi.

KURALLARA UYULDU

Delegelerin tüm oylarını alarak seçilen Başkan Delidere, açılış ve teşekkür konuşmasında, Kayapınar'a dair hedefledikleri siyaseti geniş bir dille ifade etti.

HEDEFİMİZ GÜÇLÜ TÜRKİYE

Birlikten güç doğar şiraiyle hareket edeceklerini kaydeden Delidere, "Tek idialımız var. Oda güçlü Türkiye olabilme yolunda, hep birlikte yürümektir. Lİderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde 2023'e odaklanıp, yeniliklerle güçleneceğiz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz