Görüş Bildir

Kayyum atanan belediyelerin siteleri 'güncellemeye' alındı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararnameye dayandırılarak kayyum atanan belediyelerin çoğunun resmi internet siteleri de, 'Bakım, onarım ve güncelleme' için kapatıldı. Kayyum atanan bazı belediye internet sitelerinin ise halen açık olduğu görüldü.

Kayyum atanan belediyelerin siteleri 'güncellemeye' alındı

İçişleri Bakanlığı'nın OHAL kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararnameye dayanarak kayyum atadığı çoğu DBP'li Belediyelerin resmi internet siteleri de yayınlarına ara verdi.

KAYYUM BELEDİYELERİ

Batman merkez ve Gercüş ilçesi, Hakkari, Mardin'in Derik, Nusaybin, Dargeçit, Şırnak'ın Cizre, Diyarbakır'ın Sur Belediyelerine ait resmi internet sitelerinin 'Site bakım ve onarım için geçici olarak kapatıldı', 'Sitemiz bakımdadır', 'Site bakımdadır, en kısa sürede aktif edilecektir' ve 'İnternet sitemiz güncelleniyor' uyarı yazıları ile faaliyet veremedikleri görüldü.

Kaymakamların kayyum olarak atandığı Diyarbakır'ın Silvan, Siirt'in Eruh, Mardin'in Mazıdağı, Şırnak'ın Silopi ve Batman'ın Beşiri ilçe belediyelerinin resmi internet siteleri  ise faaliyetine devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi