Kepolu’dan Kulp çıkarması

İlçe ziyaretlerini yoğunlaştıran AK Parti MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman, önceki gün Kulp ilçesine adeta çıkarma yaptı. Kulplu kadınların davul-zurnalı karşıladığı Kepolu Ataman, kar üzerinde hayal çekti.

Kepolu’dan Kulp çıkarması

AK Parti MKYK Üyesi ve Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı suna Kepolu Ataman’ın bir süredir başlattığı ilçe ziyaretlerini yoğunlaştırırken, önceki gün Kulp ilçesine gitti. Yağan karın beyaz örtü oluşturduğu Kulp’ta Kepolu Ataman beraberindekilerle birlikte Kulplu kadınlarla halay çekti.

KULP İLÇE ZİYARETİ

Kepolu Ataman Kulp çıkarmasında ilk olarak İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Partili ve Kulplu kadınlar tarafından davul-zurna ve “gönlümüzün vekili” sloganlarıyla karşılanan AK Parti MKYK Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ilk olarak, Aile Destek merkezi ‘ADEM” Koordinatörü ve Öğretmenlerle bir araya gelip sabah kahvaltısı yaptı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen kahvaltı sonrasında Kepolu ve beraberindekiler ilçedeki tekstil atölyesini ziyaret etti. Burdaki çalışanlarla görüşen, sorunlarını dinleyen Kepolu Ataman daha sonra ilçeyi gezdi. Esnafları dinleyen Kepolu Ataman, İlçe Başkanı Abdulselam Toprak, Kadın Kolları Başkanı Hatice Akdeniz ile Gençlik Kolları Başkanı İkramı Yerlikaya ile birlikte yaşlıları ve hastaları ziyaret edip, gül dağıttı.

KADINLARIN İLGİSİ BÜYÜK

Renkli görüntülerin yaşandığı ve kadınların büyük ilgi gösterdiği Kulp ilçe ziyaretinde, doğum günü kutlaması da yapıldı. Ziyaret esnasında Kepolu’nun tülbent takması dikkat çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz