Görüş Bildir

Kışanak, İftarda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin dört işlek noktasına kurduğu iftar çadırlarında her gün 2 binin üzerinde kişiye iftar yemeği dağıtmaya başlarken, Eş Başkan Gültan Kışanak ve meclis üyeleri, Batıkent Meydanı’ndaki iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Kışanak, İftarda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, Şeyh Sait Meydanı (Dağkapı), Batıkent Meydanı, Huzurevleri Ahmet Arif Parkı ve Melik Ahmet Caddesi’nde kurduğu iftar çadırları, Ramazan ayının ilk gününde hizmet vermeye başladı. 2 binin üzerinde vatandaş iftar çadırlarında iftarını açarken, Dicle Üniversitesi Hastanesi önünde ise iftar ve sahur yemeği hasta yakınlarına paket olarak dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi, iftar çadırlarındaki yemek dağıtım hizmetini Ramazan ayı sonuna kadar sürdürecek.

KIŞANAK YEMEK DAĞITTI

Vatandaşlar iftar çadırlarına ilgi gösterirken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zülküf Karatekin ve meclis üyeleri, Batıkent Meydanı’nda kurulan iftar çadırını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Kışanak, çadırda yemek dağıttı, sıraya girip vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi