Koca ailesine taziye telefonu

Erdoğan'dan Yunus Koca'nın ailesine taziye telefonu açtı. Davutoğlu ise "Yunus kardeşimiz kalleşçe bir saldırı sonucu vefat etti" açıklamasını yaptı.

Koca ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yunus Koca'nın ailesine taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhumun babası Abdülkadir Koca'yı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, olaydan derin üzüntü duyduğu, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine de sabır ve metanet dilediği kaydedildi.

DAVUTOĞLU MESAJI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Koca ile ilgili mesaj yayımladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Davutoğlu, saldırının takipçisi olacaklarını belirterek "Ak davamızın yürekli neferlerinden Yunus Koca kardeşimiz bugün kalleşçe bir saldırı sonucu vefat etti. Yunus kardeşimize yapılan bu saldırının bir an önce aydınlatılması için gerekli talimatları verdim. Tüm kadrolarımızla bu saldırının takipçisi olacağız. Yunus kardeşimize yüce Allah'tan rahmet, ailemize başsağlığı diliyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz