Kur’an kursu Tam donanım

Bağlar Belediyesince düzenlenen Kur'an kursun ilgiyle devam ediyor

Kur’an kursu Tam donanım

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar İlçe Belediyesi Başkanlığı tarafından organize edilen Kur'an kurslarında her yaştan vatandaşa eğitim veriliyor. AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,  “Her şeyi vatandaşlarımızın memnuniyeti üzerine planlıyoruz.” dedi.

EĞİTİM VAR HAYAT VAN

 "Bağlar'da Eğitim Var, Hayat Var" sloganıyla 4 yıldır verilen ücretsiz eğitim kursları kapsamında açılan Kur'an-ı Kerim kursunda eğitimler devam ediyor. Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait eğitim merkezinde uzman hocalar gözetiminde sabah ve öğlen olmak üzere haftanın 5 günü eğitim veriliyor.

ÜCRETSİZ EĞİTİM KURSLARI

AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 4 yıldır geniş kapsamlı ücretsiz kurslar düzenlediklerini belirterek, yüzlerce gencimizin üniversiteye hazırlanmasına da vesile olduklarını ifade etti.

Beyoğlu şunları kaydetti:

"Eğitimlerin sağlıklı ve huzurlu koşullarda gerçekleşmesi için her türlü imkanı ve desteği sağlıyoruz. Aralarında depremden etkilenenlerin de bulunduğu vatandaşlarımıza yönelik yaz Kur'an-ı Kerim kursumuz 30 kişinin katılımıyla başladı. Sınıflarımız hijyenik ve güvenli. Her şeyi vatandaşlarımızın memnuniyeti üzerine planlıyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz