Görüş Bildir

Kuyumcuyu sordu hayatı karardı

Diyarbakır’da yol kenarındaki kişilere ‘Kuyumcu nerede var?’ diye soran bir vatandaşın hayatı karardı. Adres sorduğu kişiler tarafından takip edilen Mehmet A., önce gasp edildi ardından bıçaklandı. Gün ortasında yaşanan gaspın şüphelileri, olayın üzerinden üç gün geçmesine rağmen yakalanamadı. Bacağından bıçaklanan Mehmet A.’nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kuyumcuyu sordu hayatı karardı

Diyarbakır’da son bir yılda büyük artış gösteren gasp ve hırsızlık suçlarının son kurbanı Mehmet A. adındaki vatandaş oldu. Bağlar ilçesinde ikamet eden amcasını ziyaret eden Mehmet A., çarşıya çıkmak için evden ayrıldı. Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi'ne gelen Mehmet A., yolun kenarında bekleyen 4 -5 kişiye altın bozdurmak için kuyumcu sordu.

Adres sorduğu kişilerin hal ve hareketlerinden şüphelenen Mehmet A., buradan hızla ayrıldı. Yaklaşık 300 metre sonra aracını yolun kenarına park eden Mehmet A., kuyumcu aramak için indi. Bu sırada daha önce adres sorduğu kişilerin saldırısına uğradı. Saldırganlar Mehmet A.’yı önce darp etti daha sonra bir araca bindirdi.

DARP EDİLDİ, BIÇAKLANDI                                                                      

Hareket halindeki araçta darp etmeyi sürdüren saldırganlar, "O altınları ver" diye bağırdı. Mehmet A.’nın altınları vermemekte ısrar etmesi üzerine saldırganlardan biri elindeki bıçağı Mehmet A.’nın bacağına sapladı. Kanlar içinde kalan Mehmet A. can çekişirken, altınları alan saldırganlar ise kaçtı.

Çevredekiler tarafından olay bölgesine 400 metre uzaklıktaki polis merkezine götürülen Mehmet A.’ya çağrılan sağlık görevlileri müdahale etti. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi