Mahalli İdareler Derneği'nden Kurbanoğlu'na Ziyaret

Mahalli İdareler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Faruk Taş ve yönetim kurulu üyeleri, merkez Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Mahalli İdareler Derneği'nden Kurbanoğlu'na Ziyaret

Heyeti ağırlayan Selim Kurbanoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Diyarbakır'da bulunan sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışma içerisinde olduklarını belirterek, belediye hizmetlerini sivil toplum örgütleriyle ortaklaştırdıklarını söyledi. Kurbanoğlu, "Kentimizdeki sivil toplum örgütleri ile dönem dönem bir araya geliyoruz. Çalışmalarımıza ve projelerimize STK'ları da dahil ediyoruz. Kentimizde bulunan tüm kesimleri çalışmalarımıza katmaya çalışıyoruz. Siyasi geleneğimizin çoğulculuk ilkesine uygun her kesim ile diyalog sürdürüyoruz. Başarımızın temeli de burada yatmaktadır" dedi.

MAHALLİ İDARELER

Mahalli İdareler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Faruk Taş da, Yenişehir Belediyesi'nin hizmetlerini takip ettiklerini belirterek, belediyenin çalışmalarında aktif yer almaya çalışacaklarını ifade etti. Taş, Diyarbakır'ın katlanarak büyüdüğünü de sözlerine ekleyerek, artan nüfus nedeniyle Diyarbakır belediyelerinin işinin oldukça ağırlaştığını kaydetti. Taş, "Kentimiz giderek büyümektedir. Belediyelerin yükü artmaktadır. Hep birlikte bu kente hizmet etmemiz lazım belediyeler ile güçlü bir işbirliği kuracağız" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler