Mezarlıkta Molotof kokteyli bulundu

Diyarbakır’ın merkeze bağlı Sur ilçesinde bulunan bir mezarlıkta emniyet polisleri tarafından yapılan çalışmalarda 33 adet Molotof kokteyli bulundu.

Mezarlıkta Molotof kokteyli bulundu

Diyarbakır’ın merkeze bağlı Sur ilçesi Hasırlı mahallesi Çite Havuzlar mezarlığında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 33 adet kullanıma hazır Molotof kokteyli bulundu.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “ 13 Ağustos 2015 günü emniyet görevlilerimizin ilimiz Sur ilçesi Hasırlı mahallesi Çifte Havuzlar mezarlığı içerisinde yapmış olduğu incelemelerde, 33 adet kullanıma hazır molotof bombası, 33 adet boş bira şişesi, içinde benzin bulunan bidon, iş eldivenleri, fitil yapımında kullanılmak üzere çok sayıda hazırlanmış bez parçaları, koli bandı molotof bombası yapımında kullanılan muhtelif sarf malzeme ele geçirildi. Ele geçirilen ve molotof bombası yapımında kullanılan materyaller ile ilgili olarak ilgili kısım ekiplerinin çalışmaları devam etmekte olup, konu ile ilgili terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon devam etmektedir. Terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edecektir” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler