Mezopotamya Turistik seferleri başlıyor!

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu’dan “Mezopotamya Turistik seferleri başlayacağını” müjdeledi.

Mezopotamya Turistik seferleri başlıyor!

Diyarbakır’ın turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Devlet Demiryollarının “Mezopotamya Turistik” tren seferleri, startını alıyor.


Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, müjdeli haberi, kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Ensarioğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;“Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, ve Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan ile birlikte, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Yalçınla gerçekleştirdiğimiz ziyarette talebini ilettiğimiz ve yapılabilme koşullarını istişare ettiğimiz Mezopotamya Turistik Seferleri başlıyor.


SEFERLER BAŞLIYOR

Diyarbakır’ımızın turizmine, ekonomisine katkı sağlayacak olan seferin faaliyete geçirilmesindeki desteklerinden dolayı değerli Genel Müdürümüz @uyalcin_'a ve projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm değerli başkanlarımıza teşekkür ederim. 19 Nisan itibarıyla başlayacak olan Mezopotamya Turistik Seferleri ile Diyarbakır’ımızın eşsiz güzellikleri ve zengin tarihi dokusu, tüm ihtişamıyla sizleri bekliyor. 

19 NİSAN’DA START ALIYOR


Ankara-Diyarbakır-Ankara parkurunda çalıştırılacak turistik tren; 19 Nisan - 14 Haziran Arası: her Cuma Ankara’dan 15:55’de hareket edecek, gezi amaçlı Malatya’da 3 saatlik duruş yapacaktır. 21 Nisan - 16 Haziran Arası: arasında her Pazar Diyarbakır’dan 10:00’da hareket edecek, gezi amaçlı Yolçatı’da 4 saat, Kayseri’de 3 saat duruş yapacaktır.”

Haber: Filiz YAŞA 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler