Mezuniyet Sevinci

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji'nde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet Sevinci

Diyarbakır'da bir restaurantta düzenlenen ve öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde zaman zaman duygulu anlar yaşandı Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği mezuniyet törenine, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Dershaneleri Kurucusu M. Zeki Esen, Okul Müdürü Adnan Manay, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

MEZUNİYET SEVİNCİ

Törende bir açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Adnan Manay, bu yıl Diyarbakır Bahçeşehir Koleji'nin 4. dönem mezunlarını uğurladığını söyledi. Manay, "Elbetteki sizlerden ayrılacağımız için üzülüyoruz. Ancak bu üzüntümüz, sizlerin önümüzdeki süreçte elde edeceğiniz başarılarınızı düşündükçe hafifliyor. İnanıyorum ki hepiniz yüksek öğrenim hayatınızı başarıyla tamamladıktan sonra, memleketimize hizmet için getireceğiniz görevlerin üstesinden başarıyla geleceksiniz. Unutulmamalıdır ki, eğitim sadece okulda olmaz. Hayatın her safhasında kendinizi sürekli yenilemeye, geliştirmeye ve ilerletmeye çalışmalısınız. Bahçeşehir Koleji olarak, bütün öğretmen arkadaşlarım, bu bilinç ile sizleri yetiştirdi. Hepinizin yolu açık, geleceği aydınlık olsun" dedi.

ÖĞRENCİ DUYGUSU

Konuşmanın ardından Bahçeşehir Kolejleri Kurucusu Şeref Akgün, Okul Müdürü Adnan Manay, müdür yardımcıları ve okul öğretmenleri tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Diplomalarını alarak mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak başarılarını kutladı. Tören gece geç saatlere kadar devam eden mezuniyet balosu ile sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz