Mitinge davet etti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Alipınar Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşları Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstasyon Meydanı’nda yapacağı toplu açılış töreni ve halk buluşmasına davet etti.

Mitinge davet etti

Bağlar Belediyesi’nde kırsal ve merkezdeki yerleşim yerlerine yönelik üst yapı sorunlarını çözme çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da halk buluşmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor. Alipınar Mahallesi’ne çıkarma yapan Beyoğlu, bir yandan vatandaşların kendisine ilettiği talepleri dinleyerek çözüm üretirken, diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Ekim Cumartesi günü kentte yapacağı ziyaret nedeniyle ilçe sakinlerini İstasyon Caddesi’ndeki toplu açılış ve halk buluşmasına davet etti.

MİTİNGE DAVET ETTİ

Beyoğlu, ”İlk günkü heyecanla halkımızla kucaklaşmaya ve taleplerini en ince ayrıntısına kadar dinleyerek çözüm geliştirmeye gayret ediyoruz. Bu hafta kentimizin özel bir misafiri var. Cumhurbaşkanımızı inşallah en güzel şekilde karşılayacağız. Diyarbakır halkımız kadirşinas bir halktır, kimin kendisine hizmet ettiğini bilir ve gerekli desteği verir. Cumartesi günü Allah’ın izniyle asrın liderini coşkuyla karşılayıp büyük bir moralle uğurlayacağız.” dedi.

KIRSALDAKİ ÇALIŞMALAR

Bağlar Belediyesi’nin ilçe merkezi ve kırsalda üst yapı yenileme ve yeni ulaşım ağları açma çalışmaları devam ediyor. Bağcılar Mahallesi’nde bir caddede daha asfaltlama çalışmaları tamamlanarak ulaşım için konforlu hale getirildi. Merkez Yunus Emre  Mahallesi’ndeki bazı sokaklarda tahrip olan parke taşları revize edildi.

Kırsal Karahan,Sakallı ve Çiçekliyurt mahallelerindeki bazı mezralarda vatandaşlar tarafından inşa edilen yeni yapıların bulunduğu yerleşim yerlerinin ulaşım sorunları yeni yollar kazandırılarak çözüme kavuşturuldu. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Vatandaşlarımız yeni yapılar inşa ettikçe ve yeni talepler geldikçe bizler de tüm imkanlarımızla bunu karşılamaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz