Görüş Bildir

Moral ziyareti

5 Nisan Mahallesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Moral ziyareti

AK Parti Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni tip korona virüs salgını riskine karşı tedirginlik yaşayan vatandaşları ziyaret ederek moral ve cesaret verdi.

MORAL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

5 Nisan Mahallesi’ne çıkarma yapan Beyoğlu, esnafları ziyaret etti. Bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu,hükümetin yeni tip korona virüs riskine karşı başarılı önlemler aldığına dikkat çekerek belediye olarak da gerekli önlemleri aldıklarını kaydetti.

"HAYATIMIZI DEVAM ETTİRELİM"

Vatandaşlardan alınan önlemlere ve uyarılara özen gösterip hayatın akışını devam ettirmelerini isteyen Beyoğlu,"Devletimiz ve hükümetimiz tüm dünyaya örnek olabilecek önlemleri zamanında aldı. Belediye olarak biz de gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken hususlar var.Bunların başında temizlik geliyor.Bunlara riayet ederek hayatımızın normal akışını sürdürelim.Bizler her koşulda vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Başkan Beyoğlu,daha sonra aynı mahallede ikamet eden Söker,Özpolat ve Yazkent ailelerini de ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Beyoğlu,çocuklarla resim çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi