Görüş Bildir

Muhtar Ve İmamlar İftarda Buluştular

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında mahalle muhtarları ve imamlara iftarda bir araya geldi.

Muhtar Ve İmamlar İftarda Buluştular

Şato Park’ta düzenlenen organizasyon ile Bağlar’daki mahalle muhtarları ve imamlara iftar yemeği veren Bağlar Belediyesi, iftar sofrasında Ramazan coşkusunu paylaştı. İftar yemeğine HDP Milletvekilleri Çağla Demirel, Sibel Yiğitalp, HDP İl Başkanı Cebar Leygara, DBP İl yönetimi kurulu üyeleri, Bağlar DBP ve HDP ilçe eş başkanları, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat, Eşref Güler, muhtarlar ve bölgede seyda olarak bilinen imamlar katıldı.

BAĞLAR YÖNETİMİ

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler yemeğe katılan davetlilerin masalarını gezerek bir müddet sohbet etti. Geçen hafta iftarı Bağlar’a bağlı Düger mezrasındaki yurttaşlarla birlikte açan Bağlar Belediyesi yöneticileri, bu hafta da imam ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunları konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

İftar öncesi birer konuşma yapan Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler’in ardından HDP Milletvekili Çağla Demirel söz aldı. Demirel yaptığı konuşmada Ramazan ayının kutsallığına dikkat çekerek, barış ve kardeşlik için el ele verme günü olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi