NT 2. şubeyi açtı

Kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, Diyarbakır'a ikinci şubesini açtı. Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezi olan Ninova Park'ın ikinci katındaki yeni mağazanın açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

NT 2. şubeyi açtı

DİYARBAKIR-'Kitapla Buluşma Noktanız' sloganıyla müşterilerine hizmet eden NT, 152'inci mağazasına Diyarbakır'da açtı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Ninova Park Avm'de açılan NT Mağazası'nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılış öncesi dua eden İlahiyatçı Cüneyt Urebe, işyerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Urebe'nin yaptığı dua açılışa katılanlar da iştirak etti. NT Mağazası Ninova Şubesi Müdürü Fatih İdikut, insan ve insani değerlere öncelik tanıyan hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. NT'nin sınırları aşarak bir dünya mağazası haline geldiğini anlatan İdikut, Diyarbakır'da da müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

‘MÜŞTERİYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’

NT çalışanları olarak kendi çocuklarına almadıkları hiçbir ürünü satmadıklarını kaydeden İdikut, bunun mağaza olarak müşteriye ne kadar önem verildiğinin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından NT mağazasının açılış kurdelesini Nehir Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İbrahim Köklükaya, DİGİAD Başkan Yardımcısı Saki Kalender, Diyarbakır Halidiye Eğitim Vakfı Başkanı Sakıp Ayhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, Diyarbakır Sur-Fem-Anafen Dershanesi Genel Müdürü Süleyman Budak ile işadamları Şükrü Kalender ile Akın Yılmaz birlikte kesti. Açılıştan sonra Diyarbakırlılar açılışa özel indirimlerden yararlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz