Öğrenciler Becerilerini Sergiledi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Diyarbakır forum 'da öğrenciler, resim sergisi düzenledi.

Öğrenciler Becerilerini Sergiledi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Diyarbakır forum 'da öğrenciler, resim sergisi düzenledi.

ÖĞRENCİLERİN SERGİSİ

Özel Final Okullarında eğitim ve öğretim alan öğrencilerin yıl içerisinde becerilerini ortaya koyarak yaptıkları resimler, Diyarbakır Form Alış-Veriş merkezinde sergilendi.

Okul öğrencilerin yansıra veli ve Diyarbakır Form Yetkililerinin katıldığı, sergi açılışında renkli görüntüler yaşandı. Sergi ziyareçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Final Eğitim Kurumları Müdürü Şahin Otu'nun açılış kurdelesini kestiği sergi de anlamlı ifadeler yer alması dikkat çekti. Sergi açılışıyla ilgili konuşan Okul Müdürü Otu şunları söyledi

“Final okulları olarak, öğrencilerimizin sosyal ilişkilerini artırmaya büyük önem veriyoruz. Yıl içerisinde öğrencilerin yaptığı resimleri Diyarbakır Form'da sergiledik. Amacımız, alıy-verişe gelen ziyaretcilerle öğrencilerimizi, öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızla kaynaştırabilmek, beceri morallerini yükseltmektir.'

Final Okulları Görsel Sanatlar Eğitmeni Semra Güneş Oğul ise, “okulumuz sanata değer veren, eğitime değer veren güzel bir kurum. Her dönem okulumuzun öğrencileri tarafından yapmış oldukları resimler ünlü ressamların yapmış oldukları resimlerini  bire bir yapıyoruz. Çocuklarımıza hem resimi sevdiriyoruz, hemde sanatı sevdiriyoruz. Sergimiz 10 gün boyunca  açık kalacak. Vatandaşlarımızdan ricamız alışverişlerini yaparken sergimizide gezmelerini  istiyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler