Öğrencilerin arasına 'at' daldı; 2 yaralı

Sur ilçesindeki Millet Bahçesinde piknik yapan öğrenci evi ve öğretmenlerin arasına kontrolden çıkan at daldı. Olayda biri çocuk iki kişi yaralandı.

Öğrencilerin arasına 'at' daldı; 2 yaralı

Merkez Sur ilçesindeki Millet bahçesi içerisinde, piknik yapan ana sınıfı öğrencileri, öğretmen ve velilerin arasına,  üzerindeki sahibinin kontrolünden çıkan at,  daldı.  Bir anda atın ayakları altında kalan başına ve vücuduna darbe alan 6 yaşındaki çocuk ile bir öğretmen yaralandı. Sahibi ise atla sıra kadem basıp kaçtı.
        
AT KONTROLDEN ÇIKTI
Olay önceki gün, merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi Hazreti Süleyman Camii bölgesindeki Millet Bahçesi alanında yaşandı. Ana sınıfında eğitim gören öğrenciler, ile öğretmen ve velilerin birlikte, Millet Bahçesi içerisinde piknik yaptıkları esnada, alanda bulunan ve para karşılığında insanların binip hatıra fotoğrafı çektirdiği atlardan biri kontrolden çıktı. Sahibinin de üzerinde olduğu at, piknik yapan öğrenci ve velilerin bulunduğu grubun içerisine kaldı.


AT ÜZERİNDEN GEÇTİ

Bir anda dehşet içerisinde kalan çocuklardan 6 yaşındaki Viyan G. adlı kız çocuğu, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldı. Bir öğretmen de hafif sıyrıklarla yaralanırken, öğretmen ve öğrenci çevredikilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı? İlk tedavisinden sonra taburcu edilen Viyan G.'nin ailesi, atın sahibinden şikayetçi olacağını bildirilirken, adli soruşturma başlatıldı. Burada, olay sonrası atın sahibi atıyla birlikte sıra kadem basarak  kaçtı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz