Görüş Bildir

Öğrencisini hastanelik etti

Diyarbakır'da ilköğretim okulu öğrencisi öğretmeni tarafından dövülerek hastanelik edildiği iddia edildi.

Öğrencisini hastanelik etti

Serap Gözeli Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu 8'nci sınıf öğrencisi Fatih Y, öğretmeni tarafından dövüldüğünü iddia etti. İddiaya göre, Türkçe öğretmeni derse girmemesi üzerine öğrenciler de dışarı çıktı. Öğrencileri dışarıda gören öğretmen sinirlenerek yakaladığı Fatih Y'yi hastanelik edene kadar dövdü.

                                                

Dayak sonrası Fatih Y, dedesi tarafından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Hastanede serum takılan ve yüzünde darp izleri bulunan öğrenci Fatih Y, öğretmeninden şikâyetçi olduğunu dile getirdi.

DERS SAATİ GEÇTİĞİ İÇİN

Olayı anlatan Fatih Y, öğretmenin ders saati geçtiği halde derse gelmediğini iddia edip dışarı çıktıklarını belirterek, "Teneffüs bitip derse girdik ancak Türkçe öğretmenimiz 20 dakika geçmesine rağmen derse gelmedi. Bizler de artık gelmeyeceğini sandık ve dışarıya çıktık. Dışarıda bizi gören öğretmenimiz bizi yanına çağırdı. Yanına ilk giden ben oldum, çok sinirliydi ve bana vurmaya başladı. Kafamı duvara 3 kez vurdu. Ne olduğunu anlamadan kendimi hastanede buldum. Öğretmenimden şikâyetçiyim." dedi.

Hastanede bulunan Fatih Y'nin dedesi İzzettin Yağmur'da durumdan şikâyetçi olduklarını belirterek öğretmenin cezalandırılmasını istedi.

Hastane polisinin öğrencinin ifadesini aldığı ve rapor tuttuğu belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi