Öğretmenler kaza geçirdi

Bayan öğretmenenlerin içinde bulunduğu otomobil kanala uçtu: 2 ağır yaralı

Öğretmenler kaza geçirdi

Şanlıurfa - Akçakale yolunda bir otomobil sürücüsü önünde seyireden motosiklete çarpmamak için aracın direksiyonunu kırınca otomobili sulama kanalına uçtu. Araçta bulunan 5 öğretmen bayan çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Bayanlardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÖĞRETMENLER KAZA GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre; kaza Şanlıurfa- Akçakale yolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Akçakale´den Şanlıurfa istikametine seyreden, 06 TYU 13 plakalı otomobilin sürücüsü Asiye Küpeli, önünde seyreden motosiklete çarpmamak için aracın direksiyonunu kırdı. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil içinde bulunduğu 5 bayanla birlikte sulama kanalına düştü. Bayanların tüm uğraşlarına rağmen otomobilden çıkamadığın gören vatandaşlar suya girerek çıkardı.

5 BAYAN YARALANDI

Yaralı 5 bayana ilk müdahale ihbar üzerine kaza mahalline gelen ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan iki öğretmenin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ayrıca itfaiye ekipleri 10 metre derinliğindeki kanaldan otomobili çıkarmak için uzun süre uğraştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz