Oyun salonunda Dehşet

Oyun salonunda sabaha karşı iki grup çatıştı. Bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Öğlen ise Mardinkapıdaki kafe önünde iki grubun kavgasında iki kişi yaralandı.

Oyun salonunda Dehşet

Günün cinayetle sonuçlanan olayı, sabaha karşı Yenişehir ilçesindeki bir oyun salonunda meydana gelde. Husumetli iki grubun silahlı kavgasında Fırat Güzel öldürüldü, Süleyman Y., Habip P., Sercan T. ve Serhat T. İse yaralandı.  Çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Günün ikinci olayı ise, Mardin Kapı Mezarlığı karşısında bulunan bir kafenin önünde meydana geldi.Silahlı kavgada O.G. ve G.E., vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.?

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde dün peş peşe husumetli kişiler arasında silahlı çatışma çıktı. Olaylarda bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

OYUN SALONUNDA ÇATIŞMA

Günün cinayetle sonuçlanan olayı, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Akkoyunlu 4’üncü Sokak’ta bulunan ve oyun salonu olarak işletilen bir mekanda meydana geldi.

BİR KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların birbirlerine tabancalarla açtığı ateş sonucu Fırat Güzel, Süleyman Y., Habip P., Sercan T. ve Serhat T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Fırat Güzel'in hayatını kaybettiği belirlendi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINDA

Diğer yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Fırat Güzel’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Hastanede tedavisi süren yaralılardan H.P.’nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MARDİNKAPI’DAKİ KAFE ÖNÜNDE

Burada, günün ikinci olayı ise, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Mardin Kapı Mezarlığı karşısında bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce tartışma yaşayan iki grup, kafe önünde bir araya geldi.

OLAYDA İKİ KİŞİ YARALANDI

Taraflar arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada O.G. ve G.E., vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.?

KAÇANLARIN YAKALANMASI

Olay yeri inceleme ekipleri ise yaptığı çalışmada kafenin karşısındaki bir otomobilde 2 tabanca, yerde de çok sayıda boş kovan buldu. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kavgaya karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz