Özalp güven tazeledi

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Şırnaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (ŞİVİ-DER) yapılan kongrede Aziz Özalp yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Özalp,152 olan üye sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Özalp güven tazeledi

Kısa adı ŞİVİ-DER olan Şırnaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7.olağan kongresi Diyarbakır’da yapılırken,Aziz Özalp bir kez daha başkanlığa seçildi.

Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa seçildiğini belirten Aziz Özalp,2006’dan beri sürdürdüğü başkanlık görevinde bundan sonra da Şırnak ili ve ilçelerindeki vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağını ifade etti.

Özalp,”Hemşerilerimiz bizi bir kez daha bu göreve layık gördü. Onlara teşekkür ediyorum. Tüm Şırnaklıların sorunlarının çözümüne aracı olmak görevimizdir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

                                                           

‘BÜYÜYEN BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ’

 Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özalp, 2006’da Cizreliler Derneği olarak kurulan derneğin adını 2008’de Şırnaklılar Yardımlaşa ve Dayanışma Derneği olarak değiştirerek büyüdüklerini ifade etti.

Özalp,”Derneğin aynı zamanda kurucularındanım. Cizre,Şırnak,Uludere ve Silopi yöresinin tamamını kapsıyoruz. Buradaki tüm hemşerilerimizin ortak sesiyiz. Tüm derneklerle diyalog halindeyiz. Şu an için 152 üyemiz var ama günden güne büyüyen bir sivil toplum örgütüyüz. Üye kapsamını genişleteceğiz. Oluşturduğumuz yeni yönetimle Şırnaklı hemşerilerimize daha etkin hizmet vereceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz