Özhaseki Diyarbakır'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhakesi, bugün Diyarbakır'a geliyor. Özhasekiye, kurmayları ve Ak Parti Milletvekilleri ile Ulusal gazetelerin köşe yazarları eşlik edecek.

Özhaseki Diyarbakır'da

PKK'nın hendek ve barikat terörüne karşı 101 gün süren sokağa çıkma yasağı ve operasyonlarla büyük bir tahribat yaşayan Sur'in yeniden inşası için, bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kurmayları ve Milletvekili ile gazetecilerle Diyarbakır'a geliyor.

ÖĞLEDEN SONRA DİYARBAKIR'DA

Öğleden sonra havayoluyla Diyarbakır'a gelecek olan Bakan Özhaseki, Sur Eylem Planı Bilgilendirme toplantısına katıldıktan sonra, kendisiyle beraber Diyarbakır'a gelen ulusal gazetelerin köşe yazarları ile sohbette bulunacak. Ulucami önünde İl Valiliği tarafından açılan iftar çadırında, halkla iftar yapacak olan Bakan Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelecek.

Özhaseki ve beraberindekiler, Ulucami’de kılacağı teravih namazının ardından Ankara'ya dönecek.

BAKAN'A KİMLER EŞLİK EDECEK

Özhaseki'nin günübirlik Diyarbakır programına, Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Gen. Bşk. Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Diyarbakır Milletvekili Galip ENsarioğlu, Ebubekir bal, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, 63.HükümetGıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, 23.Dönem Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt,  24.Dönem Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz Müsteşar Yardımcıları Mücahit Demirtaş, Fatma Varank ve Refik Tuzcuoğlu, Tapu Ve Kadastro Genel Müdür V. Gökhan Kanal,  Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen,  Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar,  Yapı İşleri Genel Müdürü Kasım Kayıhan, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zenbilci, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Vakıflar Genel Müdürü Yardımcısı Ali Hürata,  KTB-Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Sabah ve Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri Sezer Cihan ile AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya eşlik edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz