Polis, takım elbiseli çift iphonelu dolandırıcının peşine düştü

Diyarbakır’da takım elbise giyerek gittiği iş yerlerini dolandıran şahısla ilgili şikâyetlerin artmasının ardından soruşturma başlatan polis, takım elbisesi ve çift iphone telefonlu dolandırıcının peşine düştü. Güvenlik kameralarını izleyen polis, dolandırıcının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Polis, takım elbiseli çift iphonelu dolandırıcının peşine düştü

DİYARBAKIR-Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde takım elbise giyerek gittiği iş yerlerini dolandıran şahısla ilgili şikayetlerin artması üzerine polis soruşturma başlattı. Soruşturmasını derinleştiren polis, şahsın kimlik bilgilerine ulaşmak için dolandırdığı iş yerlerindeki güvenlik kameralarını izledi. Polis, kimlik tespiti için çalışma başlatırken, güvenlik kameralarından gizlenme ihtiyacı hissetmeyen şahsın kısa süre içerisinde yakalanması bekleniyor.

‘ÜZERİMDE PARA YOK’

Olay, 6 Mayıs’ta merkez Bağlar ilçesi Sento Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 bin 550 TL değerindeki iki telefonu almak isteyen şahıs, çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra, üzerinde sadece döviz olduğunu söyledi. Daha sonra ise dövizleri sayan şahıs, parasının eksik olduğunu ve ATM’den para çekebileceğini anlattı. Bunun üzerine telefonları alan ve işyeri sahibi Abdurrahman Atlı ile birlikte ATM’ye giden şahıs, bir anda kayıplara karıştı. Şahsın, işyerindeki hareketleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan, Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Atlı, şikayetçi oldu. İşyerinin kameralarını incelemeye alan polis, şahsın yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler