Polis kantini duayla açıldı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü binasında yapımı tamamlanan 6. 10 Nisan polis kantini, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünde duaların okunması ile açıldı.

Polis kantini duayla açıldı

 Emniyet Müdürlüğü binasındaki polis kantini Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, emniyet mensupları ve vatandaşların katılımıyla okunan duaların ardından kurdele kesilerek açıldı. Kantini gezen Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, reyonları gezerek alışveriş yaptı. Dr. Böğürcü, evine yaptığı alışverişin ardından basın mensupları içinde tatlı alarak ikramda bulundu.

>KANTİN DUALARLA AÇILDI              

>Açılıştan sonra konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluşu yıldönümünün tüm polislere kutlu olması dileğinde bulundu. Dr. Böğürcü, "Diyarbakır’da polis kantinlerinin 6.'sını açtık. Burada çalışan polis memurlarının ihtiyaçlarını çalışırken de görebilmeleri konusunda ihtiyaç vardı. 6. kantinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-language:AR-SA">Açılış daha sonra yapılan ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler