Polis Kurşunu Yaraladı!

Bismil’de iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalışan polisin havaya uyarı ateş açtı. İddiaya göre seken kurşun, Okul bahçesinde bulunan Muhsine Belge adlı genç kıza isabet etti. Belge yaralandı.

Polis Kurşunu Yaraladı!

DİYARBAKIR-Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Açıköğretim sınavına girerken bir genç ile tartışan polisin elindeki silahtan çıkan kurşun bahçede bekleyen 21 yaşındaki genç kızın yaralanmasına yol açtı.

 

POLİSİN KURŞUNU

Alınan bilgiye göre, İlçe merkezinde bulunan Kurtuluş İlköğretim okulunda dün Açıköğretim sınavı sırasında yapılan aramada sınava giren bir genç ile görevli polis arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çeken ve ismi açıklanmayan polis, kabzası ile kimliği öğrenilemeyen gence vurmak isterken silah ateş aldı.

 

GENÇ KIZ VURULDU

Tabancadan çıkan kurşun okul bahçesinde bekleyen ve Açıköğretim sınavına giren 20 yaşındaki Muhsine Belge'nin kasığına isabet etti. Bir anda kanlar içerisinde yere yığılan Belge’nin yardımına giden polis, başından tutup ambulans istedi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Okulun bahçesine gelen ambulans ile Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Belge, ilk müdahaleden sonra Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet yetkilileri, 3 kişinin sınav girişinde görevli polis memuruna saldırdığını ve polisin kavga sırasında silahının ateş alması sonucu genç kızın yaralandığını belirttiler. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler