Restaurantta terör estirildi

Merkez Yenişehir ilçesinde "hesap" yüzünden çıkan kavga sonrası restorandı basan grup, uzum namlulu silahla gelişi güzel ateş açtı. Olayda bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Restaurantta terör estirildi

İddiaya göre, şehitlik semtinde bulunan bir restoranda hesaba itiraz eden müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Daha sonra kavgaya karışan müşteriler, restorandan ayrıldı. Bir süre sonra restorana uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, restoranın işletmecilerinden Ali Akkurak (35) hayatını kaybetti. Yaralanan S.G, A.K. ve N.H. Selahattin Eyyübi Devlet ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Merkez Yenişehir ilçesinde, hesap yüzünden çıkan kavga sonrası restoranı basan grup, uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda garson Ali Akkurak hayatını kaybetti, 3 çalışan da yaralandı.

HESAP TARTIŞMASI

Olay, Merkez Yenişehir İlçesi Şehitlik semtinde bulunan bir restoranda sabaha doğru meydana geldi. İddiaya göre hesaba itiraz eden müşteriler ile restoran çalışanları arasında anlaşmazlık çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sorası olay yerinden ayrılan müşteriler, bir süre sonra ellerinde uzun namlulu silahlarla gelerek restoranı bastı.

BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Silahların ateşlenmesi sonucu restorant işletcemilerinden Ali Akkurak olay yerinde hayatını kaybetti. Üç çalışanda yaralandı. Yaralanan S.G, A.K. ve N.H. Selahattin Eyyübi Devlet ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası uzun namlulu silahlarıyla kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

AMCA ÇOCUKLARI

Buarada, Ahlat ilçesine bağlı Kırkdönüm köyünde yaşayan C.K. (28) ile amca çocukları N.K. ve E.K. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.  Kavgada silahla vurulan C.K. hayatını kaybederken, kuzenleri ise kaçtı. C.K.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Ahlat Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Güvenlik güçleri N.K. ve E.K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz